Header Ads

Header ADS

ΒΑΤΙΚΑ:Αίνιγμα παραμένει η ημερομηνία έναρξης φοίτησης στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας.

Ανάρτηση της κας Άννας Βλάχου

Αίνιγμα παραμένει η ημερομηνία έναρξης φοίτησης στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας.
Σίγουρα, κυρίως όσοι έχετε μικρά παιδιά, αναρωτιέστε για ποιο λόγω όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που λειτουργούν υπό την διοίκηση των Δήμων, σε όλη την υπόλοιπη επικράτεια λειτουργούν εδώ και 10 μέρες, ενώ στο Δήμο μας, δεδομένου ότι δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως μέριμνα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς , ακόμη περιμένουμε!
Κι ενώ, ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ο μήνας επιστροφής και ανασυγκρότησης, έπειτα από τις καλοκαιρινές διακοπές, για τους περισσότερους Έλληνες και κυρίως για τα παιδιά μας και η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση να προετοιμάζεται να υποδεχθεί τους νέους μαθητές και με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς να έχουν υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους-τα μικρά μας παιδιά, στον Δήμο μας έχει μετατραπεί σε μήνα ασυνέπειας.
Αναρωτώμενοι και εμείς αν έχουν σκοπό να θέσουν τους Παιδικούς Σταθμούς σε λειτουργία στον Δήμο μας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η έλλειψη ενδιαφέροντος και συνέπειας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής δυσχεραίνει την διαδικασία έναρξης αυτών, με την πρόεδρο του νομικού προσώπου να παραδέχεται ότι οι χώροι δεν είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τα παιδιά μας και ταυτόχρονα να αδιαφορεί για την επίλυση του ζητήματος αυτού. Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος κυρία πρόεδρε που δεν φροντίσατε για την έγκαιρη έναρξη των βρεφονηπιακών σταθμών; Γιατί σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα λειτουργούν και ο Δήμος μας έρχεται πάλι "καθυστερημένος";
Ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχατε στην διάθεση σας για να προλάβετε να προετοιμαστείτε όμως εσείς εκμεταλλευτήκατε το χρόνο σας στα πανηγύρια που αρπάζατε τα μικρόφωνα επιδιώκοντας την αποθέωση από το κοινό σας και στις ιδιωτικές σας επιχειρήσεις καθυστερώντας και αδιαφορώντας για τα σοβαρά ζητήματα του Δήμου μας για μια ακόμη φορά. Ο καιρός της αδράνειας και της ανικανότητας τελειώνει… διαρκώς υποβαθμίζετε τον Δήμο μας και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας . Αρκετά ανεχθήκαμε την αμάθεια και την υπεροψία σας .

Άννα Βλάχου Γεωπόνος -Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.