Header Ads

Header ADS

Οι Δημότες Μπροστά:ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ κε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ



ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ κε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ

__________________________________
Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι ομάδα προσκόπων από την Πάτρα κατέφθασε στο Κάστρο της Μονεμβασίας με σκοπό να ξεναγηθεί στον ιστορικό χώρο και να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με την αρχιτεκτονική και την ιστορία του κάστρου.
Ωστόσο, ο κύριος αντιδήμαρχος όπως μας πληροφόρησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, θεώρησε πιο σκόπιμο για τους προσκόπους να τους θαμπώσει με τα μεγαλεπήβολα έργα, υποβασταζόμενος κάτω από την ομπρέλα προστασίας των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στον Δήμο μας και τα προβαλει ως έργα που δήθεν θα πραγματοποιήσει ο ίδιος και η δημοτική αρχή, με τα υπέρογκα χρηματικά ποσά (λες και είναι στραγάλια) που είναι διατεθειμένος υποτίθεται να διαθέσει στην περιοχή.
Είμαστε σίγουροι ότι οι πρόσκοποι από την Πάτρα έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τις αδιάφορες για εκείνους πληροφορίες που τους παρείχε ο αντιδήμαρχος.
Βέβαια, την ίδια στιγμή που γινόταν η παρουσίαση όλων αυτών των μελλοντικών υποδομών οι δημότες της περιοχής δεν είχαν νερό να πιούν. Προφανώς δεν σας περίσσεψαν χρήματα από τα έργα σας για να εξασφαλιστεί η ύδρευση της περιοχής. Δεν ενδιαφέρεστε για την πρωταρχική ανάγκη του ανθρώπου; Την εξασφάλιση του νερού; Εσείς δεν χρειάζεστε το νερό για να ζείτε;
Τόσο ανευθυνότητα κύριε Αντιδήμαρχε;
Τόσο ανικανότητα κύριε Αντιδήμαρχε;
Εκτίθεστε κύριε Αντιδήμαρχε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.