Header Ads

Header ADS

Στα χέρια της Αστυνομίας ο δολοφόνος της 17χρονης στο Περιστέρι

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο 22χρονος Πακιστανός που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας.

Την είδηση γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, o οποίος σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.»

 

Ο 22χρονος είχε παθολογική ζήλεια με την Νικολέττα

Η 17χρονη Νικολέτα φέρεται να έχει δεχθεί δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της τηλέφωνο, από τον 22χρονο από το Πακιστάν. Από την ανάσυρση των δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας προκύπτει, ότι η ανήλικη είχε δεχθεί τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα την ημέρα της δολοφονίας της μπαράζ απειλητικών μηνυμάτων από τον 22χρονο.

Η ανήλικη ήθελε να χωρίσουν και του ζήτησε να της επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού της. Εκείνος όμως δεν το δεχόταν και φαίνεται να έγινε επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος να διακόψει τη σχέση και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Ίδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν τις εντάσεις και τις διαφωνίες των τελευταίων ημερών μεταξύ τους. Καταθέτουν επίσης, πως η ζήλεια του δράστη ήταν ανυπόφορη και πως θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, ενώ η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους, ήταν οι αφορμές για συχνούς άγριους τσακωμούς και καυγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.