Header Ads

Header ADS

Άλλη μια «μαύρη μέρα» για την ενημέρωση: Σχεδόν όλα τα κανάλια «ξέχασαν» τις φωτιές


Τρομακτική σιγή από τα κανάλια, ενώ φλέγονται Αργολίδα και η Ιτέα

Την ώρα που η Αργολίδα είναι στις φλόγες και το μέτωπο της φωτιάς στην Ιτέα και στην ευρύτερη περιοχή ξεπερνάει τα 10χλμ, μικρά και μεγάλα κανάλια έκαναν όταν δεν άκουσαν και κυρίως ότι δεν είδαν το μέγεθος της καταστροφής.

Η δημοσιογραφική κάλυψη για τις φωτιές μόνο ντροπιαστική είναι με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μια από αυτές το Open που με δυο απεσταλμένους ενημέρωσαν για το τι συμβαίνει σε Αργολίδα και Ιτέα, ενώ η δημόσια τηλεόραση συνέχιζε να… παιανίζει με την σειρά Balthazar.

«Μαύρη μέρα» για την ενημέρωση στην χώρα μας, προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην κακή και κατευθυνόμενη ενημέρωση που παρέχουν στους πολίτες της χώρας.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι «ο ελεύθερος Τύπος μπορεί να είναι είτε καλός είτε κακός, αλλά χωρίς ελευθερία, είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο Τύπος δεν μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο από κακός» όπως έλεγε ο Καμύ.

Φυσικά όλα αυτά αποτυπώθηκαν στο twitter με τους χρήστες να γράφουν:

@Dimitri-helmos: «Καίγεται πανέμορφη περιοχή σε Κρανίδι Ιτέα πολυτελές ξενοδοχείο οπου γίνεται και επιχείρηση εκκένωσης. Αυτά διαβάζεις σε κάποια site + στο twitter. Μην ψάχνεις στην TV για #φωτια».

@jimroumbas: «#φωτια Ούτε τα sites εδώ μέσα δεν γράφουν τίποτα για τις φωτιές, μόνο πριν από ώρες, τόσα πολλά τους δώσατε να φάνε?»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.