Header Ads

Header ADS

Peter V’landys Έλληνας της Αυστραλίας με καταγωγή από τα Κύθηρα παρακάθησε σε γεύμα με την βασίλισσα Ελισάβετ στο Windsor Castle


O Peter V'landys. Φώτο: AAP /Dan Himbrechts

Πρόκειται για τον Peter V’landys με καταγωγή από τα Κύθηρα  που είναι επικεφαλής του Australian Rugby League αλλά και των Ιπποδρομιών της Ν.Ν. Ουαλίας (Racing NSW).

Ένας Έλληνας της Αυστραλίας είχε την τιμή να  παρακαθήσει σε  γεύμα μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ και μάλιστα στο περίφημο Windsor Castle.

Πρόκειται για τον Peter V’landys με καταγωγή από τα Κύθηρα ο οποίος άλλαξε το επώνυμό του από Βλαντής  στο πιο …αγγλοσαξωνικό “V’landys”.

Μεταξύ άλλων ο κ. V’landys είναι επικεφαλής του Australian Rugby League αλλά και επικεφαλής των Ιπποδρομιών της Ν.Ν. Ουαλίας (Racing NSW).

Με αυτή την ιδιότητα, λοιπόν, ευρισκόμενος στην Αγγλία για να παραστεί στις διάσημες ιπποδρομίες Royal Ascot races δέχθηκε πρόσκληση να παρακαθήσει σε γεύμα μαζί με την βασίλισσα στο Windsor Castle μαζί με την σύζυγό του Philippa.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος σε αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί με την βασίλισσα για πολλά θέματα. «Από την πολιτική μέχρι τις ιπποδρομίες. Και όλα τα κατείχε πολύ καλά» είπε.

Στο γεύμα  παρακάθησαν επίσης και οι πρίγκιπες Κάρολος και Έντγουραντ.

Την πρόσκληση επέδωσε στον  ομογενή ο John Warren, υπεύθυνος του παλατιού για τις ιπποδρομίες,

Με αυτή την χειρονομία η βασίλισσα θέλησε να ευχαριστήσει τον ομογενή για την προσφορά του προς  το άθλημα της ιπποδρομίας.

ΠΗΓΗ:neoskosmos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.