Header Ads

Header ADS

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ-ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ



Νεότερες πληροφορίες για το σοβαρό τροχαίο στα Κύθηρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα γίνεται αεροδιακομιδή με αεροπλάνο του ΕΚΑΒ στην ενήλικη οδηγό και στο ένα ανήλικο παιδί. Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022 όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σύμφωνα με πληροφορίες σε τοίχο στην επαρχιακή οδό Καψάλι -Καλάμου.
Συνολικά στο αυτοκίνητο επέβαιναν η οδηγός και τρία ανήλικα παιδιά. Στο σημείο έφτασαν άμεσα όχημα του πυροσβεστικού κλιμακίου Κυθήρων με το απαραίτητο προσωπικό και με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων Ανθυποπυραγό κύριο Γιώργο Κισκήρα, όχημα και άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος μαζί με τον Διοικητή του Α/Τ Χώρας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κύριος Γιάννης Κατσανεβάκης.

Άμεσα στο περιστατικό έφτασαν άτομα από την Ομάδα Διάσωσης, με επικεφαλής την κυρία Ελένη Στάθη μαζί με την κυρία Μαρία Κοντολέων Προϊσταμένη του Νοσοκομείου Κυθήρων και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να καταφτάσουν τα δύο ασθενοφόρα που κλήθηκαν.

Ευχόμαστε τα καλύτερα για την υγεία των τραυματιών
------------------------------------
Αίθουσα Σύνταξης
ADELIN FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΥΘΗΡΑ
-------------------------------------------
Διαβάστε ακόμα:
ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΘΗΡΑ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΑΨΑΛΙΟΥ-ΚΑΛΑΜΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.