Header Ads

Header ADS

ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΦΥΡΗ ΑΜΜΟΣ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ¨Natalia Sulimova¨

 


Γράφει η Natalia Sulimova στην Σελίδα μας:

My lovely Firri Ammos beech in Agia Pelagia is approaching summer 2022 with second vothro on the beach 5 meters from the sea line. Dimarhio didn’t clean the beach. We shall smell toileta, swim in surine and together with the tourists will be happy. You see the red mark on the photo where is vothro. The illnesses will be our friends.Kalo μπάνιο !

βοήθεια! SOS!

Στην παραλια Φυρη Αμμος Αγια Πελαγια μένω στο δικό μου σπιτι 21 χρονια κοντά την θάλασσα.αριστερα έχω γειτονες που έχουν δυο βοτρες. Ο πρώτος είναι μπετα μέσα στο οικόπεδο τους και δεφτερο είναι μαξι ο προτος στην παραλια στο άμμος 5-7 m κοντά την θάλασσα από αμμος και πετρες. Είναι uπερχιλιση ανθροπινα κοπρια κατο άμμος στην θαλασσα νερό. Κανένα με ακούει · ούτε αστυνομία, ούτε δήμαρχιο ούτε πολιδομια. Ο άνδρας μου βρήκε Αρίστια στο δέρμα.
Σήμερα είχαμε γορτι προτι φορά 21 χρόνια καθαρίζανε προτο βόθρο, δεφτερο είναι γεμάτο με σκατα και όλο πάει στην θαλασσα , βρομαει και στο σπίτι μας.
Δοστε μου Κάλι σιμβολι.
Περιμένω.

Η υπέροχη οξιά Φυρρή Άμμος στην Αγία Πελαγία πλησιάζει καλοκαίρι 2022 με δεύτερο βόθρο στην παραλία 5 μέτρα από τη γραμμή της θάλασσας. Ο Dimarhio δεν καθάρισε την παραλία. Θα μυρίσουμε τουαλέτα, θα κολυμπήσουμε στο σουρινέ και μαζί με τους τουρίστες θα χαρούμε. Βλέπετε το κόκκινο σημάδι στην φωτογραφία που είναι βόθρο. Οι ασθένειες θα είναι φίλοι μας. Kalo μπάνιο !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.