Header Ads

Header ADS

ΝΕΑΠΟΛΗ:Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ(ΦΩΤΟΣ)


Γράφει ο π. Γεώργιος Η. Ζωγράφος

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου "LIMIRA MARE".

Το παρών έδωσαν οι σεβαστοί Πατέρες και αδελφοί της τοπικής μας Εκκλησίας. Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νεαπόλεως, αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος, π. Διονύσιος Μιχαλέτος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη μας. Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης ο οποίος, επίσης, χαιρέτισε την εκδήλωση μας. Εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου μας. Εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και οργανισμών και φυσικά οι αγαπημένοι κάτοικοι τόσο της Ενορίας μας αλλά και όλων των Βατίκων.
Τιμήσαμε τον τέως Πρόεδρο του Φιλοπτώχου Ταμείου, αιδεσιμώτατο πρωτοπρεσβύτερο π.Παναγιώτης Αρώνης για την πλούσια προσφορά τόσων ετών στο τιμόνι του Φιλοπτώχου.
Ακολούθησε μια υπεροχή παρουσίαση παροχής πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης πνιγμού από τον Διευθυντή του Κ.Υ Νεαπόλεως, ιατρό κ. Ιωαννης Μιχαλετος.
Την σκυτάλη παρέλαβε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων του οποίου τα μέλη φορώντας παραδοσιακές στολές χόρεψαν χορούς της Πατρίδος μας, αποσπώντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Ακολούθησε μια μικρή συναυλία από τον γράφοντα με ιταλικές καντσονέτες. Με συνόδεψε η πιανίστα κυρία Sophia K. Στον ήχο ήταν ο κ. Δημήτρης Ζουμπουλάκης. και ευχαριστώ θερμά την κυρία Παναγιώτα Τσαλαβούτα για την παραχώρηση του ηλεκτρικού πιάνου.
Η βραδιά έκλεισε με την κλήρωση της λαχειοφόρου.
Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ του Φιλοπτώχου Ταμείου Νεαπόλεως βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τις δράσεις του για την ενίσχυση και ανακούφιση των δοκιμαζομένων αδελφών της Ενορίας μας.
Ένα τεράστιο καρδιακό ευχαριστώ στους χορηγούς, εθελοντές και σε όλους όσοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Άφησα τελευταίες αλλά όχι λησμονημένες, τις αγαπητές και εκλεκτές κυρίες του Φιλοπτώχου.
Τα 3 Α.
Την Areti-zb Billini
οι οποίες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και με το ζεστό τους χαμόγελο - ως υπέροχες οικοδέσποινες, διοργανώσαμε από κοινού την υπέροχη βραδιά.
Ο Θεός να ευλογεί πλούσια όλες και όλους.
Χριστός Ανέστη!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.