Header Ads

Header ADS

Αιματοκύλισμα σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας: 18χρονος σκότωσε εν ψυχρώ 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς!

Συγκλονισμένη είναι για άλλη μια φορά η αμερικανική κοινωνία από το μακελειό που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας όταν ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος άνοιξε πυρ και σκότωσε, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 19 παιδιά και δύο ενήλικους πριν τελικά να πέσει και ο ίδιος νεκρός από πυρά αστυνομικών.

Σύμφωνα με το CNN τα παιδιά που έπεσαν νεκρά από τα πυρά του 18χρονου είναι ηλικίας 7-11 ετών ενώ από τους ενήλικες που σκότωσε ο Ράμος έχει ταυτοποιηθεί μια δασκάλα, η Έβα Μιρέλες, η οποία εργαζόταν 17 χρόνια στο σχολείο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι ο Ράμος όταν μπήκε στο δημοτικό σχολείο της κοινότητας Ουβάλντε, στο Τέξας, λίγο μετά τις 11 το πρωί (τοπική ώρα) άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως δεξιά-αριστερά με τα κίνητρά του να παραμένουν για την ώρα άγνωστα.

Από την τρομακτική, όπως τη χαρακτήρισε, επίθεση του 18χρονου τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλα 15 παιδιά, δύο ενήλικες και δύο αστυνομικοί όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Ράμος, ο οποίος είναι μαθητής λυκείου στην περιοχή, έφτασε με ένα όχημα στο σχολείο και αφού το εγκατέλειψε «άρχισε να σφάζει με ακατανόητο τρόπο» όποιον έβρισκε μπροστά του.

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στο Τέξας

Ο Σαλβαδόρ Ράμος, ο φερόμενος ως δράστης του μακελειού με τα 18 νεκρά παιδιά σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας, είχε έναν λογαριασμό στο Instagram στον οποίο είχαν αναρτηθεί τρεις φωτογραφίες.

Στη μια εξ αυτών πόζαρε ο ίδιος ο Ράμος στον φωτογραφικό φακό, στη δεύτερη είχε φωτογραφίσει δύο όπλα και στην τρίτη υπήρχε μια φωτογραφία με τον γεμιστήρα ενός όπλου.

Ο επίμαχος λογαριασμός, πάντως, μετά το μακελειό έχει απενεργοποιηθεί.

Ο δράστης του μακελειού στο ΤέξαςInstagram
Στο instagram είχε αναρτήσει φωτογραφίες με όπλαInstagram
Στο instagram είχε αναρτήσει φωτογραφία μιας γεμιστήραςInstagram
Ο 18χρονο Σαλβαδόρ ΡάμοςInstagram

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.