Header Ads

Header ADS

ΛΑΚΩΝΙΑ:Επέκταση του Λυκείου Μονεμβασίας.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επέκταση του Λυκείου Μονεμβασίας.
Υπογράφηκε στις 04.02.2022, στα γραφεία της Ανώνυμης Εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΚΤΥΠ), η σύμβαση για το έργο «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ ΥΨΟΣ Α΄ ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ» ποσού 772.800,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, μεταξύ του Διευθύνοντα Συμβούλου αυτής κ. Αθανάσιου Γιάνναρη, και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας Π. ΑΜΟΙΡΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Το έργο, το οποίο είχε προϋπολογισμό μελέτης 840.000,00 €, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ-ΣΑΕ2014ΣΕ24700007).
Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Μονεμβασίας, ελέγχθηκε και δημοπρατήθηκε από τη Διεύθυνση Μελετών της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ.
Με την παρούσα εργολαβία θα πραγματοποιηθεί προσθήκη κατ΄ επέκταση και καθ΄ ύψος Α΄ ορόφου στο κτίριο του Λυκείου το οποίο θα διαμορφωθεί ως εξής:
Το Ισόγειο θα περιλαμβάνει: βιβλιοθήκη, εργαστήριο καλλιτεχνικών, τρεις αίθουσες διδασκαλίας, αποθήκη – λεβητοστάσιο, τουαλέτες, κλίμακα.
Ενώ ο Α΄ όροφος: Δύο γραφεία, τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσα πληροφορικής.
Το Κτίριο του Λυκείου έχει συνολική κάλυψη Ε=1.118,96 m², με Ε προσθήκης ισογείου=156,37m², Ε υφιστάμενου ισογείου=241,96m² και Ε ορόφου= 385,18m².
Ταυτόχρονα ανακαινίζεται ο περιβάλλον χώρος και οι υπαίθριοι - ημιυπαίθριοι χώροι.
Με την προσθήκη κατ΄ επέκταση και καθ΄ ύψος ορόφου στο κτίριο Λυκείου Μονεμβασίαας τα αποτελέσματα που θα επιτευχθούν, είναι:
Η αναβάθμιση υποδομών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δ.Ε. Μονεμβασίας του Δήμου Μονεμβασίας, η βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών του Γυμνασίου και Γ.Ε.Λ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.