Header Ads

Header ADS

ΝΕΑΠΟΛΗ:Έχει μεγάλη σημασία να αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες και τον εθελοντισμό αυτούς τους καιρούς.

Έχει μεγάλη σημασία να αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες και τον εθελοντισμό αυτούς τους καιρούς.

Γράφει η κ.Δέσποινα Βαγγελόγλου


Πολλά μπράβο μεγάλο θαυμασμό και σεβασμό στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων που από την Τετάρτη που μας πέρασε μέχρι και σήμερα είχαν ανοικτό τον χώρο του συλλόγου όπου συγκέντρωναν διάφορα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία. Όμως δεν είναι μόνο αυτό , όχι μονο ήταν εκεί αλλά με υπομονή με προσοχή διαχώρισαν τα είδη και τα τοποθέτησαν ξεχωριστά σε κούτες έτοιμα για συσκευασία και αποστολή στον Ερυθρό Σταυρό.

Πολλά συγχαρητήρια γιατί οι σύλλογοι εκπροσωπούν το πρόσωπο της κοινωνίας μας και εξυψώνουν το συναίσθημα της αλληλεγγύης!
Ευγνώμονες για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βατίκων και κάθε σύλλογο στην περιοχή μας που συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια βοήθειας !!!
Θα ήθελα να ενημερώσω γι αυτούς που κάνουν δεύτερες σκέψεις ότι δεν είμαι μέλος του Συλλόγου και όλα αυτά που αναφέρω απορρέουν επειδή γνωρίζω πολύ καλά την ύψιστη σημασία του εθελοντισμού και τα μέλη του συλλόγου το έχουν αποδείξει στο έπακρο.Δεν μένει λοιπόν παρά να ευχηθούμε καλή δύναμη στα
μέλη του συλλόγου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.