Header Ads

Header ADS

Πέταξαν κόκκινη μπογιά σε φρεγάτα στο λιμάνι του Πειραιά

 


Κόκκινη μπογιά πέταξαν το πρωί του Σαββάτου μέλη των οργανώσεων ΚΚΕ και ΚΝΕ του Πειραιά σε φρεγάτα, στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα του 902.g, αναφέρονται τα εξής: «σήμερα το πρωί μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ προσέγγισαν το σημείο που είναι δεμένα τα πολεμικά πλοία της ΝΑΤΟικής δύναμης SNMG2, και πιο συγκεκριμένα η καναδέζικη φρεγάτα "HCMS MONTREAL FFH336". Πάρα την απόσταση από την προκυμαία, κατάφεραν να «στολίσουν» το πλοίο με κόκκινη μπογιά, στέλνοντας συμβολικό μήνυμα καταδίκης του πολέμου στην Ουκρανία και της εμπλοκής της χώρας μας σε αυτόν.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή με μαχητικές δράσεις και κλιμακώνουν με το μεγάλο συλλαλητήριο την Τρίτη 22 Μάρτη στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Καθώς και με την κινητοποίηση που καλούν την Πέμπτη 24 Μάρτη το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και άλλοι φορείς στο Πασαλιμάνι, με αφορμή την έλευση του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Σαρλ Ντε Γκολ» στον Πειραιά και σύνθημα "Όχι στον πόλεμο, απεμπλοκή της χώρας, ανεπιθύμητα τα πλοία των ιμπεριαλιστών στον Πειραιά". Ταυτόχρονα οι ΚΟ Πειραιά και Μεταφορών ετοιμάζουν πυρετωδώς τη μεγάλη συγκέντρωση σήμερα, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ».

 zougla.gr

5 σχόλια:

  1. Μέλη του ΚΚΕ πέταξαν μπογιές σε καναδέζικο πολεμικό πλοίο.
    Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν πετάει μπογιές σε πολεμικά πλοία, τα οποία δεν έχουν και καμιά ανάμειξη σε πόλεμο.…Μιλαμε για βλαμμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το ίδιο σκεπτικό σου κανενός νορμαλ άνθρωπος δεν κανει και αυτο;Με τα ναζιστικά σύμβολα του ουκρανικού «τάγματος Αζόφ» βεβήλωσαν το μνημείο προς τιμήν του Σοβιετικού Στρατιώτη στην Καλλιθέα.

      Θυμίζουμε πως το μνημείο έχει στηθεί προς τιμήν τριών Σοβιετικών, στρατιωτών του Κόκκινου Στρατού, αιχμαλώτων πολέμου που δραπέτευσαν, εντάχθηκαν και πολέμησαν στο πλευρό του 2ου Λόχου Καλλιθέας του ΕΛΑΣ, ώσπου το καλοκαίρι του 1944, στο Μπλόκο της Καλλιθέας πιάστηκαν και εκτελέστηκαν από τους ναζί και τους συνεργάτες τους μαζί με 14 ΕΛΑΣίτες και 8 ακόμα αγωνιστές, στην Αγία Ελεούσα

      Διαγραφή
    2. Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πέταξαν κόκκινες μπογιές σε πλοίο του ΝΑΤΟ που έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Πειραιά.



      Τα άτομα μελη του ΚΚΕ πλησίασαν το σημείο όπου είναι δεμένα τα πολεμικά πλοία της ΝΑΤΟϊκής δύναμης SNMG2 και έριξαν μπογιές στην καναδέζικη φρεγάτα HCMS MONTREAL FFH336, "διατρανώνοντας ότι τα ΝΑΤΟϊκά πλοία δεν είναι ευπρόσδεκτα στο λιμάνι του Πειραιά."Για να καταλαβουν κατι δεξιοτιμονα προβατα.

      Διαγραφή
    3. Μας χωρίζει χάος. Αριστερός σημαίνει αργοσχολος κι επαγγελματίας τεμπέλης. Αντί να ασχοληθεί ο αριστερος με την οικογένειά του, την προσωπική του υγιεινή- λέμε τώρα- τρέχει να ρίξει μπογιές σε ΝΑΤΟικα πλοία, πορεια στην Αμερικανικη πρεσβεια,ΑΛΛΑ τιποτα στην Ρωσικη…Θα μου πεις τόσο τους κόβει. Πισσα κ πουπουλα σας αξιζουν…

      Διαγραφή
  2. Οσον αφορα το μνημειο: Μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία κ τις σφαγες αμαχων,θα μας χρειαστεί το Ρώσικο άγαλμα στην Καλλιθέα.. για να περνάμε και να το φτύνουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.