Header Ads

Header ADS

Εικόνες ντροπής: Μετέφεραν ασθενή σε καρότσα φορτηγού επειδή ήταν χαλασμένο το ασθενοφόρο


Σύμφωνα με δημοσίευμα του corfutvnews.gr, μία γυναίκα στους Παξούς που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αντί να μπει σε ασθενοφόροαναγκάστηκε να μπει σε καρότσα φορτηγού καθώς το ασθενοφόρο ήταν χαλασμένο. Η γυναίκα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, είναι τυλιγμένη με μία κουβέρτα και δεμένη με ζώνη πάνω σε ένα πλαστικό, αυτοσχέδιο φορείο. Στην καρότσα του φορτηγού είχαν στρώσει ένα χαλί για να ακουμπά η γυναίκα.

Την περιπέτεια της ασθενούς περιέγραψε ο οδηγός που κλήθηκε να βοηθήσει, με ανάρτησή του στα social media.



«Σήμερα κλήθηκα να μεταφέρω ασθενή με το φορτηγό μου διότι χάλασε το ασθενοφόρο το οποίο είναι παλιό και παρουσιάζει προβλήματα οι γιατροί και το προσωπικό του ΚΥ Παξών καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν της ανάγκες των κατοίκων του νησιού χρειαζόμαστε άμεσα καινούργιο ασθενοφόρο άμεσα! Η κυρία αυτή έπρεπε να φύγει το πρωί για εισαγωγή και έφυγε το μεσημέρι στις 14.15 με το ιπτάμενο δελφίνι για Κέρκυρα» γράφει ο οδηγός, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα.



4 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής.Λογια του προφήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Κομμουνιστές στην Ελλάδα είναι αυτοί που απολαμβάνουν στο μέγιστο τα αγαθά τακαπιταλισμού,
    δεν έχουν ζήσει ποτέ σε κομμουνιστική χώρα κ αν τους πεις την αλήθεια για τη ζωή εκεί,θα σου απαντήσουν αυταρχικά κ φασιστικά όπως στα κομμουνιστικά καθεστώτα…
    #καταπληκτικη ποιοτητα ζωης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα δίκαιο το έχεις. ποιοί άλλοι είχαν δωρεαν διακοπές σε νησιά με έξοδα της κυβέρνησης σου.της τότε και της σημερινής ίδιος είναι σε ιδεολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις τι ειχατε κανει στο Ζαχαριαδη στο Σουργκούτ, ζώντας υποχρεωτικά με ψευδώνυμο (Νικολάι Νικολάγιεβιτς Νικολάγιεφ). Απλα εξορια τον εστειλε το καθεστως σου,οποτε δεν δικαιουστε να μιλατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.