Header Ads

Header ADS

Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Θρίλερ με τους επιβαίνοντες – Πληροφορίες ότι αναζητούνται 11 άτομα



Κάποιοι επιβάτες φαίνεται πως λείπουν από την πρώτη καταμέτρηση που έγινε μετά την εκκένωση του πλοίου - Κίνδυνος να έχουν εγκλωβιστεί στο γκαράζ. 

Δραματικές είναι οι στιγμές στο λιμάνι της Κέρκυρας που καταφθάνουν τα πρώτα σκάφη με τους επιβαίνοντες στο πλοίο Euroferry Olympiα το οποίο φλέγεται από τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε και το OPEN, από τους 290 επιβαίνοντες, φαίνεται πως αναζητούνται συνολικά 11 άτομα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για επιβάτες ή πλήρωμα.


Σπεύδει η φρεγάτα ΥΔΡΑ και δύο ελικόπτερα Ναυτικού και Αεροπορίας

Σύμφωνα με πληροφορίες η φρεγάτα ΥΔΡΑ του Πολεμικού μας Ναυτικού, ένα ελικόπτερο S-70 Aegean Hawk του Στόλου και ένα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας μεταβαίνουν για βοήθεια στην περιοχή. Το ελικόπτερο έχει αναχωρήσει από την Ελευσίνα, ενώ η φρεγάτα βρίσκεται εν πλω και αναμένεται να φτάσει περίπου στις 09:30.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι η φρεγάτα ΥΔΡΑ αναμένεται να αναλάβει ρόλο συντονισμού της επιχείρησης.

Από την πρώτη στιγμή οι Ένοπλες Δυνάμεις τέθηκαν στην διάθεση των Αρχών για την άμεση αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στο πλοίο Euroferry Olympiα, στο οποίο ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα.

newsbomb.gr

Βασίλης Σκουλαράκος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.