Header Ads

Header ADS

ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΥΘΗΡΑ:ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΕΚΛΩΒΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΟΧΗΜΑΤΑ


Κύθηρα 25 Ιανουαρίου 2022 ώρα 11:00

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο νησί ωστόσο συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς λόγω ολισθηρότητας.

Ο Μηχανισμός του Δήμου ενήργησε ταχύτατα χωρίς προβλήματα.

Το πάχος του χιονιού έφτασε τα 25 εκατοστά.


Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Η πυροσβεστική κλήθηκε από τα ξημερώματα για απεγκλωβισμούς ατόμων που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητα. Στην Παλαιόπολη απεγκλώβισαν ένα άτομο, στα Αρωνιάδικα δύο άτομα και στα Φράτσια ένα ακόμη. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυθήρων παρακαλεί τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις του. Για οτιδήποτε χρειαστεί επικοινωνήστε στο 27360 - 33199

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:

Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες, μεγάλο μέρος των Κυθήρων είναι καλυμμένο από χιόνι μέσου πάχους 20-25 εκατοστών.

Ο Δήμος μας ενήργησε ταχύτατα και παρά το γεγονός ότι το φαινόμενο της χιονόπτωσης δεν είναι σύνηθες, διατηρούμε το βασικό οδικό δίκτυο ανοικτό με τη χρήση προωθητικών μηχανημάτων γαιών.

Ο ΔΕΔΔΗΕ απεκατέστησε άμεσα τις πρωϊνές διακοπές ρεύματος και εργάζεται για όσους οικισμούς έχουν ακόμα πρόβλημα. Υπάρχει σπασμένος στύλος στο Αεροδρόμιο που επηρεάζει την ευρύτερη περιοχή της Παλαιόπολης/Αβλέμωνα και γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης.

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους στο απολύτως απαραίτητο και να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Σε ό,τι αφορά την αυριανή λειτουργία των Σχολείων, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση το απόγευμα καθώς θα προηγηθεί σύσκεψη όλων των Δημάρχων της Αττικής με τον κ. Περιφερειάρχη για τη λήψη αποφάσεων.
_______________________________________________

Αίθουσα Σύνταξης
ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται
__________________________________________________

Είσαι ένα χιονανθρωπάκι που έχει για μυτούλα ένα καροτάκι 

Ο Χιονάνθρωπος των Αρωνιαδίκων















































1 σχόλιο:

  1. Ούτε δέκα πόντους δεν ήταν το ύψος.. σε χαντάκι ή λακούβα το μετρήσατε ...... χιονάνθρωπος με πλαστική σακούλα σημεία των καιρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.