Header Ads

Header ADS

Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο επί της Συγγρού: Πληροφορίες για τραυματίες - Μέχρι το Καλαμάκι ακούστηκε ο ήχος!



Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, καθώς ισχυρή έκρηξη ακούστηκε από κτίριο στην περιοχή των στήλων του Ολυμπίου Διός.


Ένα κτίριο στην οδό Συγγρού 3 έχει τυλιχθεί στις φλόγες, όπως φαίνεται και από φωτογραφία που αναρτά δημοσιογράφος που βρέθηκε στο σημείο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι έχει συμβεί στο σημείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο ήχος ήταν εκκωφαντικός και ακούστηκε μέχρι και το Καλαμάκι.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο όπου εδράζονται γραφεία και έχουν προκληθεί ζημιές σε πολλά κτίρια στην περιοχή, με τζάμια να σπάνε από το ωστικό κύμα.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έρχονται από το σημείο, επικρατεί εικόνα χάους και φωτιά έχει επεκταθεί και σε ένα παρακείμενο κτίριο, που - όπως φαίνεται - είναι πολυκατοικία.

Εκφράζονται φόβοι για τραυματίες καθώς κάτοικος είπε στην κρατική τηλεόραση πως λίγο πριν από την έκρηξη ήταν ανοιχτά τα φώτα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο έχουν σταλεί και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ γίνεται και χρήση ειδικού κλιμακοφόρου οχήματος.


.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.