Header Ads

Header ADS

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ:Θα αποχαιρετήσουμε αύριο, στα Παπαδιάνικα την αγαπημένη μας Νίκη

Θα αποχαιρετήσουμε αύριο, στα Παπαδιάνικα την αγαπημένη μας Νίκη που "έφυγε" μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Αντιμετώπισε την κατάσταση της υγείας της μέχρι το τέλος με στωικότητα, υπομονή, απίστευτη δύναμη ψυχής και ισχυρή θέληση για ζωή ωστέ κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι δε βρίσκεται πια κοντά μας.
Διέθετε άλλωστε στο μέγιστο βαθμό τις αρετές των γυναικών της οικογένειας μας, δυναμισμό, μαχητικότητα, σκληρότητα όταν έπρεπε αλλά και προστατευτικότητα για τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Αρετές που κληρονόμησε από τη μητέρα της, τη θεία μας την Κατίνα και τις γιαγιάδες μας και κληροδότησε στη μοναχοκόρη της τη Γιάννα που στάθηκε ακούραστα, μέχρι την τελευταία στιγμή, δίπλα της στη μάχη που έδινε για τη ζωή όπως και ο αγαπημένος της σύζυγος Ντίνος.
Εκεί που θα πάει δε θα είναι μόνη, θα βρει το λατρεμένο της πατέρα , το Γιώργο , το Χαραλαμπάκο, όπως τον αποκαλούσαμε στα Παπαδιάνικα, μια από τις εμβληματικές προσωπικότητες του χωριού μας.
Θα συναντήσει σίγουρα ανάμεσα σε όλους και τη μάνα μου που την υπεραγάπουσε.
Αντίο Νίκη, θα σε θυμόμαστε πάντα!
Η κηδεία θα γίνει αύριο, Σάββατο στις 11.00, στα Παπαδιάνικα.
Η οικογένεια της επιθυμεί αντί στεφάνων να διατεθούν χρήματα για τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, Ελπίδα.
Γι αυτό το σκοπό, θα υπάρχει στην είσοδο του Ναού ειδικό κουτί για τη συγκέντρωση των χρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.