Header Ads

Header ADS

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ : ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ – ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ



Την έντονη διαμαρτυρία της προς τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο σχετικά με την ανάρτησή του η οποία θίγει το μυστήριο της Θείας Ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού έκανε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Η Ιερά Κοινότητα τονίζει ότι “είναι ανοίκειον και απαράδεκτον, με πρόφαση την πανδημία να προσβάλλεται βαναύσως και δημοσίως η πίστη του Ορθοδόξου Χριστιανικού Ελληνικού Λαού, της μεγάλης πλειονότητας του πληθυσμού της πατρίδας μας, η πίστης εκατομμυρίων Ορθοδόξων και όλης της Χριαστιανοσύνης παγκοσμίως καθ’ ον χρόνον επικαλούμεθα την σκέπην και προστασίαν της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, εν μέσω της ενσκυψάσης φοβεράς πανδημίας”.

Τέλος ζητά από τον κ. Μόσιαλο να ζητήσει συγγνώμη προς την Προστάτιδα του Αγίου Όρους και τον πιστό λαό και να μετανοήσει για την πράξη την οποία έκανε.

Εις μιαν εποχήν κατά την οποία δίδεται σημασία στη θρησκευτική ελευθερία είναι απαράδεκτο να προσβάλλεται βαναύσως και δημοσίως η πίστη του Ορθοδόξου Χριστιανικού Ελληνικού Λαού, της μεγάλης πλειονότητας του πληθυσμού της πατρίδας μας, η πίστης εκατομμυρίων Ορθοδόξων και όλης της Χριαστιανοσύνης παγκοσμίως καθ’ ον χρόνον επικαλούμεθα την σκέπην και προστασίαν της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, εν μέσω της ενσκυψάσης φοβεράς πανδημίας”.


ekklisiaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.