Header Ads

Header ADS

ΔΑΒΑΚΗΣ:Με τους Αστυνομικούς της Λακωνίας…



Με τους Αστυνομικούς της Λακωνίας…

Σήμερα το πρωΐ επισκέφθηκα την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας για να ενημερωθώ σχετικά με τα ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης αλλά και να ανταλλάξω ευχές με τα στελέχη.
Συναντήθηκα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας Βασίλη Τσιγαρίδη,τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης Παναγιώτη Λυμπέρη,τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης Βασίλη Μαυροϊδόγγωνα και τους αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία εκείνη την ώρα.
Κατά τη συνάντησή μου με τον Διευθυντή και τους Διοικητές των Τμημάτων και την ενημέρωση που μου έγινε,προέκυψαν τα εξής:
Οι κλοπές έχουν μειωθεί δραστικά κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε όλο τον Νομό,ως αποτέλεσμα των επιχειρησιακών παρεμβάσεων του αστυνομικού προσωπικού .
Υπάρχει ανανέωση του «στόλου»των υπηρεσιακών οχημάτων με καινούργια σε ποσοστό άνω του 80%.
Εντοπίζεται έλλειψη προσωπικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα και καταβάλλεται προσπάθεια ενίσχυσής του.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης επικοινώνησα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο,ο οποίος συνομίλησε με τον Διευθυντή και τους Διοικητές και αντάλλαξε ευχές μαζί τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια και ευχαριστίες στη Διοίκηση και στα στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, γιατί εκτός του κύριου έργου τους,έχουν αναλάβει επιπλέον και τον έλεγχο της τήρησης των μέτρων εξαιτίας της πανδημίας. Θανάσης Δαβάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.