Header Ads

Header ADS

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ:Ολοκληρώθηκε ο εντυπωσιακός στολισμός (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε ο εντυπωσιακός στολισμός της Μονεμβασιας για τις εορτές , με κυρίαρχοι θέμα την πανέμορφη ποιοτική , μοναδική φάτνη με τις φιγούρες , ένα πραγματικό έργο τέχνης . Φέτος συμπληρώθηκε με τις καμήλες και τους μάγους .

Ο αγαπητός σε όλους μας Βαγγελης Φιλίππου , ένας αυθεντικός , αυτοδίδακτος λαϊκός αγιογράφος , καλλιτέχνης , με πλούσιο ποιοτικό έργο , ο φίλος και συμμαθητής μας , ένα παιδί της Μονεμβασιάς , μας έκανε την μεγάλη τιμή να φιλοτεχνήσει για τον τόπο του αυτήν την μοναδική φάτνη .Εκ μερους όλων των Μονεμβασιτών τον συγχαίρω και τον ευχαριστώ θερμά . Την ερχόμενη Δευτέρα θα βραβευθεί για την προσφορά του .
Παράλληλα για την εντυπωσιακή δουλειά τους, ευχαριστώ θερμά το προσωπικό του Δήμου μας , την Νίκη Πετράκου που είχε την επιμέλεια και τον συντονισμό των εργασιών , τον Βασίλη Παντιώρα , την Ασημίνα Αρκούδη , την Αγγελική Τερζιώτη , τον Κωνσταντίνο Καλύβα , τον Παναγιώτη Γκουβούση , καθώς και τους συνεργάτες του Δήμου μας , Κώστα Σκάγκο , Κυριάκο Κατσουλώτο και τον ηλεκτρολόγο Γιάννη Διαμαντάκη .
Ο στόχος μας ήταν να αναβιώσει η μοναδική ποιοτική φάτνη του 1984 που επίσης είχε κατασκευαστεί από τον Βαγγέλη Φιλίππου σε ένα ποιοτικό στολισμό , αντάξιο της ιστορικής Μονεμβασίας .
Καλές γιορτές σε όλους !!!!!
Σταύρος Χριστάκος
Αντιδήμαρχος Δ. Ε . Μονεμβασιας











Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.