Header Ads

Header ADS

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;



ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;

Ο Κορωνοϊός δεν λέει να μας αφήσει. Αναμένετε νέο κύμα από τη μετάλλαξη «Όμικρον». Δυστυχώς ακόμα δεν είμαστε ενωμένοι. Εκκλησιαστικοί παράγοντες μιλούν μέχρι και για διχασμό. Για διχασμός μέσα στην Εκκλησία μας. Θεωρούν μάλιστα πως ο «Έξω από δω» καθοδηγεί αυτή τη διχόνοια. Μα η κάθε πλευρά θεωρεί ότι η άλλη καταλείφθηκε και κουμαντάρετε από τον Τρισκατάρατο. Ποια μεριά έχει δίκιο;

Θεολογικά δεν είμαι ικανός να το αποδείξω. Ως γιατρός έχω ταχθεί εξ αρχής με την Επιστημονική άποψη. Τα μέτρα προφύλαξης και τον εμβολιασμό. Κλασική είναι η γνώση πως αν αυτό το είχε αποδεχτεί το σύνολο της κοινωνίας μας, οι νεκροί και αυτοί που νόσησαν βαριά θα ήταν πολύ λιγότεροι. Θεολογικά ο Μεγαλοδύναμος μπορεί να φανερώσει το ορθό. Και έδειξε ξεκάθαρα εκείνους που ο «Έξω από δω» επηρεάζει.

Σε Μοναστήρι που απέξω είχαν γράψει: «Στο Μοναστήρι ο Κορονοϊός δεν μεταδίδεται», νόσησαν και μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης 8 Μοναχές. Το μοναστήρι τώρα γράφει «Κλειστό λόγω Κορονοϊού». Ο ίδιος ο Πλαστουργός διέψευσε την πρώτη επιγραφή. Εύλογο το ερώτημα: Πόσους, άραγε, πιστούς έπεισε η παραπλανητική πρόσκληση, της τάχα μη μετάδοσης του ιού και κόλλησαν από τις μολυσμένες Αδελφές; Ποιος τους ξεγέλασε και καλούσαν τους πιστούς δίχως προφυλάξεις; Κάποιοι από αυτούς κόλλησαν τις Αδελφές και αυτές, με τη σειρά τους, κάποιους προσκυνητές.

Πλήθος τα παρόμοια παραδείγματα. Τα πρώτα κρούσματα του ιού στην πατρίδα ήρθαν με προσκυνητές που επέστρεψαν από του Άγιους Τόπους. Ο Πανάγαθος εξ αρχής μας ειδοποίησε. Μας έδειξε το ορθό. Δικό του δημιούργημα είναι η Επιστήμη. Αποκαλύφθηκε περίτρανα πού ο « Έξω από δω» κρύβεται και ποιους αποπλανά και παρασύρει.
Τώρα, τις Άγιες μέρες, που πολλοί θέλουν να εκκλησιαστούν, ας ενωθούμε και ας κατανοήσουμε όλοι ότι σχολαστικά πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα. Από όλους. Να είμαστε εμβολιασμένοι ή τουλάχιστο ελεγμένοι με τα δωρεάν τεστ. Να μη πυροδοτήσουμε την εξάπλωση. Καλές γιορτές να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.