Header Ads

Header ADS

Με το αριστερό θα μπει ο Νέος Χρόνος για τους κατοίκους του Δήμου Μονεμβασίας



Με το αριστερό θα μπει ο Νέος Χρόνος για τους κατοίκους του Δήμου Μονεμβασίας αφού χθες βράδυ, η Δημοτική Αρχή ψήφισε «μόνη της» για 25% ΑΥΞΗΣΗ στα Δημοτικά Τέλη Ύδρευσης συν 30% στο πάγιο!!

Στις ερωτήσεις που δέχτηκε σχετικά με το παράδοξο από τη μία να ισχυρίζεται ότι ο Δήμος είναι οικονομικά εύρωστος και από την άλλη να επικαλείται έλλειμμα που θα ξεπεράσει τα 300.000 ευρώ ετησίως ως άλλοθι για τις αυξήσεις, ΔΕΝ δόθηκε απάντηση.
Ουδείς επίσης αντιλήφθηκε το επιχείρημα του Αντιδημάρχου Μονεμβασίας, ότι οι αυξήσεις θα ισχύσουν για το νέο έτος, άρα θα πρέπει λίγο-πολύ να είμαστε «ευτυχείς»!
Όλα τα υπόλοιπα Δημοτικά Τέλη (καθαριότητας, φωτισμού, πλατειών, κτλ.), σε Ιδιώτες και Επαγγελματίες παρέμειναν ως είχαν παρόλο που αποδεδειγμένα υπήρχε το περιθώριο χειροπιαστής μείωσης.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε τις παραπάνω Αποφάσεις.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Νικολινάκος, πρότεινε επιπλέον, τον μηδενισμό των τελών πλατειών για τους Επαγγελματίες λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας χωρίς όμως να λάβει απάντηση από τη Δημοτική Αρχή.

Θεοδούλη Σπυριδάκου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.