Header Ads

Header ADS

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Τάσου Γαϊτάνη


Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Γαϊτάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 
«Δεν θα υπήρχε δίκη και καταδίκη της Χρυσής Αυγής αν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν είχαν παραπέμψει στη Δικαιοσύνη και δεν είχαν φροντίσει να ολοκληρωθεί η δίκη, όταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν βρισκόταν καν αίθουσα για να γίνει! 
 
Η απάντηση στον φασισμό και τη μισαλλοδοξία είναι η υπεράσπιση των δημοκρατικών αρχών, η εφαρμογή του κράτους δικαίου και η απόλυτη καταδίκη ενεργειών και συμπεριφορών που εκτρέφουν τέτοια φαινόμενα».
 
Κατεβάστε το δελτίο τύπου εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Η 7η Οκτωβρίου 2020 θα μείνει στην ιστορία ως η αρχή του τέλους στη διαχρονική ατιμωρησία της ακροδεξιάς και φασιστικής βίας στην Ελλάδα από τη δικαστική εξουσία.
    Καμία κυβέρνηση δεν δικαιούται να υπερηφανεύεται ότι «έβαλε στη φυλακή τη Χρυσή Αυγή». Ολες έχουν ευθύνη κατά χρονική σειρά για τον κίνδυνο να συμβεί το αντίθετο :

    Η κυβέρνηση Σαμαρά για την ανενόχλητη καθημερινή δράση των Ταγμάτων Εφόδου, την ελλιξπή ποινική δίωξη και την προσπάθεια αποποινικοποίησης με προσπάθεια τροποποίησης του Π.Κ. 187.

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την υποβάθμιση και καθυστέρηση της δίκης και την έλλειψη δημοσιότητας και ύστερα με την προσπάθεια μείωση των ποινών στην τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα.

    Η σημερινή κυβέρνηση με την βίαιη καταστολή της μεγαλειώδους διαδήλωσης στη Λ. Αλεξάνδρας την ημέρα της απόφασης και την ελλιπή της συμμόρφωση σε αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.