Header Ads

Header ADS

ΝΕΑΠΟΛΗ:ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Δυναμική Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 έξω από το Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κύριος Χαράλαμπος Μπιλλίνης Δημοσιογράφος εκδότης και ιδιοκτήτης της τοπικής εφημερίδας τα ¨ΒΑΤΙΚΑ¨.

Στον προαύλιο χώρο του Κ.Υ.Νεάπολης παρευρέθηκαν οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή καθώς και οργισμένοι κάτοικοι της Νεάπολης,καταγγέλλοντας έτσι την υποστελέχωση του Κ.Υ.Νεάπολης σε ανθρώπινο δυναμικό τονίζοντας ταυτόχρονα την τεράστια σημασία της υποστελέχωσης καθώς και τις επιπτώσεις των ελλείψεων στην κοινωνία.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι το Κέντρου Υγείας πλέον είναι μείον (8) άτομα, αφού τέσσερα άτομα βρίσκονται σε αναστολή και άλλα τέσσερα βγήκαν σε πρόωρη σύνταξη για τον λόγο ότι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.


Από τους παρευρισκόμενους μεταξύ άλλων ακούστηκαν: "Εγκληματική αδυναμία του Κέντρου Υγείας Νεάπολης σε βάρος της τοπικής κοινωνίας.
Προσπαθούν να μας κάνουν εχθρούς μεταξύ μας. Καταπατούν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα, αυτό δεν έχει γίνει ούτε επί Τουρκοκρατίας."
ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ
Τέλος έδωσαν ένα ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ προς τους βουλευτές της ΝΔ Λακωνίας: "Οι τοπικοί άρχοντες έχουν προθεσμία ως τις 28 Οκτωβρίου να βάλουν μυαλό. Να γυρίσουν στη δουλειά τους αυτοί που έχουν βγει σε αναστολή.
Είναι εκβιασμός χείριστος, απάνθρωπος, αδιανόητος,φασιστικός,ναζιστικός,Χιτλερικος."

Φωτογραφικό Υλικό από την σημερινή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας.
θα ακολουθήσουν και (videos)
Φωτορεπορταζ
Γιώτα Πολίτη
ADELIN FM Ραδιόφωνο Κυθήρων




















Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.