Header Ads

Header ADS

ΕΛΕΝΗ ΑΛΑΓΙΑΝΝΗ:"Διεκδικούμε το δικαίωμα για να αποφασίζουμε μόνοι μας για την υγεία μας για το σώμα και για το πνεύμα μας.




Η Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής και Διευθύντρια-Συντονίστρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος και η παλαιότερη γιατρός του Νοσοκομείου Ελένη Αλαγιάννη αποσαφήνισε: "Αρνουμαστε όχι τον εμβολιασμό αλλά την υποχρεωτικότητα του" Στη συνέχεια η κα. Αλαγιάννη όσον αφορά την στάση καθώς και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων σημείωσε: "Διεκδικούμε το δικαίωμα για να αποφασίζουμε μόνοι μας για την υγεία μας για το σώμα και για το πνεύμα μας. Όλα αυτά τα κάνουμε γιατί θεωρούμε ότι είναι παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων παραβίαση ηθικού κώδικα , παραβίαση δεοντολογίας να υποχρεώνεται ο οποιοσδήποτε άνθρωπος να κάνει πράξεις στο σώμα του ή αλλιώς να εκβιάζεται. Ένας άνθρωπος είναι ελεύθερος να αποφασίζει μόνος του." "Κάνω κάλεσμα για ενότητα ,για αλληλοσυμπαράσταση,για αλληλεγγύη,για συμμαχικότητα για να αντιμετωπίσουμε σαν έθνος σύσσωμοι, συμμαχικά το πρόβλημα της πανδημίας'',τόνισε στο τέλος.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η Σεπτεμβρίου η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Υγειονομικών του Γ.Ν Κυθήρων "ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ". Πληθώρα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού κατά της covid-19 καθώς και της αναστολής καθηκόντων των εργαζομένων. Έτσι και στο νησί μας, οι Υγειονομικοί του Νοσοκομείου παρευρέθηκαν απο νωρίς στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν. Έντονη ήταν και η παρουσία πολιτών, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την συμπαράσταση τους. Ενωμένοι και σύσσωμοι έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα: ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα ΝΑΙ στον εμβολιασμό ΟΧΙ στην αναστολή εργασίας ΝΑΙ στην ενίσχυση του Ε.Σ.Υ
_____________________________________________________
ADELIN FM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.