Header Ads

Header ADS

ΛΑΚΩΝΙΑ:Τοιχογραφίες δια χειρός Λεμπέση ζωντανεύουν σχολεία σε Αρεόπολη και Γλυκόβρυση

Παιδικός Σταθμός Αρεόπολης.

Υπέροχες παιδικές τοιχογραφίες από την Αγιογράφο και Ζωγράφο Κυριακή Λεμπέση, ολοκληρώθηκαν και στολίζουν τον Παιδικό Σταθμό Αρεόπολης αλλά και το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Γλυκόβρυσης.

Όμορφα θέματα ζωγραφισμένα στους τοίχους των σχολείων έρχονται να ζωντανέψουν το χώρο και παράλληλα, να δώσουν ηρεμία και χαρούμενη διάθεση στους μικρούς μας φίλους.

Έργα της κοσμούν, παιδικούς σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ),  αλλά και επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες, χαρίζοντας χαμόγελα και αλλάζοντας ταυτόχρονα την όψη και την εικόνα τους.

Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Γλυκόβρυσης.

Η κυρία Λεμπέση, μιλώντας στο monemvasianews.gr, ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους της εμπιστεύθηκαν τη διακόσμηση του χώρου τους είτε αυτό είναι σχολείο είτε ένα παιδικό δωμάτιο, διότι όπως αναφέρει «μου επέτρεψαν να επιδράσω ευεργετικά στην ψυχολογία των μικρών μας φίλων».

Οι παιδικές της τοιχογραφίες διακοσμούν πλέον τα περισσότερα σχολεία της περιοχής μας. «Με τα παραμυθένια σχέδια και χρώματα στους τοίχους των σχολείων, τα παιδάκια ξεχνιούνται, νιώθουν πιο ήρεμα και χαρούμενα, ενώ τα βοηθούν να αναπτύξουν την φαντασία τους» επισημαίνει η κυρία Λεμπέση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μακάρι να μπορούσα να άλλαζα με τα χρώματα και τα πινέλα μου τον κόσμο τούτο για χάρη των παιδιών».

Παιδικός Σταθμός Αρεόπολης

Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Γλυκόβρυσης

Με πληροφορίες από facebook/Kiriaki Lebesi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.