Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ: ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ

Τα Κύθηρα γιόρτασαν με λαμπρότητα την Προστάτιδά τους Παναγία Μυρτιδιώτισσα όπου ανάμεσα στις μυρτιές βρέθηκε η Ιερή της Εικόνα.
 
Σήμερα το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου εψάλη η Ακολουθία του Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ.Προκοπίου και συγχοροστατούντων των παρισταμένων Ιεραρχών.


Στις λατρευτικές εκδηλώσεις παρέστησαν επίσης οι τοπικές Αρχές με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη,ο Αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Σούγιαννης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, η βουλευτής Α Πειραιά και Νήσων κα. Νόνη Δούνια, ο βουλευτής Α Πειραιώς και Νήσων κ. Γιάννης Μελάς, ο βουλευτής Α Πειραιώς και Νήσων και αντιστράτηγος ε.α κ.Νικόλαος Μανωλάκος, ο Στρατιωτικός Διοικητής Κυθήρων Πλωτάρχης Π.Ν κ. Μάνος Αμπλιανίτης, ο Διοικητής του Α/Τ Κυθήρων Υπαστυνόμος κ.Τριαντάφυλλος Πιλήκος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κυθήρων κ. Γιώργος Μεγαλοκονόμος, ο Αερολιμενάρχης Κυθήρων κ. Σταύρος Παιζάνος και άλλοι επίσημοι.


Το πρωί της Παρασκευής,της κυριωνύμου ημέρας της Μεγάλης Εορτής, θα τελεστεί ο Όρθρος χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ.Χρυσοστόμου και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Αρχιερατικόν
Συλλείτουργον, προεξάρχοντος του ΑΞΙΟΥ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ καθώς θα ακολουθήσει και η περιφορά της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης.
Από το νησί της Μυρτιδιώτισσας χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.

Φωτορεπορτάζ
Γιώτα Πολίτη
ADELIN 107,3 FM



































































Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.