Header Ads

Header ADS

2ο Διαδικτυακό Εργαστήριο Παρουσίαση των εργαλείων ευφυούς γεωργίας του Terra Kytheria

 


Με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε τους ελαιοπαραγωγούς των Κυθήρων την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 7μμ-8.30μμ στο διαδικτυακό εργαστήρι για τα εργαλεία ’ευφυούς γεωργίας’ του προγράμματος Terra Kytheria. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα γίνει επεξήγηση της χρήσης των εργαλείων αυτών. Η διαδικτυακή εφαρμογή FarmGeoBalance Kithira έχει ήδη διατεθεί χωρίς κανένα κόστος σε όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς.

Πρωταρχικός σκοπός του προγράμματος Terra Kytheria είναι η πολύπλευρη ενδυνάμωση των ελαιοπαραγωγών των Κυθήρων. Στο πλαίσιο αυτό, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ανέπτυξε δύο ‘εργαλεία’, τα οποία είναι σημαντικά για δύο λόγους:

(α) βοηθούν απευθείας τους παραγωγούς ώστε να ελέγχουν, να προσαρμόζουν και να διαχειρίζονται την καλλιέργειά τους εύκολα και γρήγορα.

(β) θα διευκολύνουν και θα απλοποιήσουν κατά πολύ τη διαδικασία πιστοποίησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο στάδιο.

Η παρουσία των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα παραγωγών είναι πολύ σημαντική.

Ημερομηνία: Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 7μμ

Διάρκεια: 7-8.30 μμ

Μέρος: Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Συμμετοχή με τη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Zoom Time: Sep 30, 2021 07:00 PM Athens Join Zoom Meeting https://aegean-gr.zoom.us/j/95820475753?pwd=ZWVzSWNWbEhXYjVuQmQ4Nm9tRHlJUT09 Για να συνδεθείτε πατήστε τον παραπάνω σύνδεσμο Meeting ID: 958 2047 5753 Passcode: 905407

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.