Header Ads

Header ADS

ΔΙΑΚΟΦΤΙ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ:ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Γράφει το Diakofti.gr

Ήταν σαν χθες 13-8-2015 ..Διακόφτι ..ξημερώματα .Ένα μικρό σκάφος ,γεμάτο λαθρομετανάστες (πολλές γυναίκες και παιδιά), από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία, προσαράζει με την θέληση των διακινητών, λόγω κακοκαιρίας στην βραχώδη παραλία του Διακοφτίου ανατολικά της γέφυρας.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και αποδοτική ,με αποτέλεσμα την άμεση περίθαλψη τους και την μετάβαση τους στην Καλαμάτα αυθημερόν.

Έκτοτε και αφού έχουν περάσει 6 (ΕΞΗ) !!! χρόνια, το σκάφος που τους μετέφερε ...(Ο επιλεγόμενος και ΦΟΥΣΚΑΣ) παραμένει εκεί βολοδέρνοντας στα βράχια με ανέμους και τρικυμίες ..και με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται.
Το χειρότερο είναι ότι με το πέρασμα των χρόνων μετατρέπεται σε εστία μόλυνσης για τις κοντινές Τουριστικές Επιχειρήσεις και κατοικίες .

Ο ΦΟΥΣΚΑΣ όμως παραμένει ακλόνητος...και δεν χάνει το Χιούμορ του και κάνει κάθε χρόνο τα γενέθλια του ...είναι βέβαιος ότι θα περάσει την 10ετία ...(όπως λέει έτσι και αλλιώς έχει να κάνει με άχρηστους ...αναποτελεσματικούς..γραφειοκράτες).
Το ερώτημα όμως είναι αν ήταν σε άλλο (πιο in) νησί ...ας πούμε Μύκονο..Σαντορίνη..θα παρέμενε στη θέση του ??? Αλλά είπαμε έχουμε γενέθλια ..Άντε ΦΟΥΣΚΑ και του χρόνου...!!!!


4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι ειναι επενδυτες ελεγε η κυρα Τασια. Απο τη μια αυτοιαπο την αλλη οι ψευτοκινεζοι πηξαμε στο χρήμα

      Διαγραφή
  2. Λαθρο είναι το μάτι σου καλέ μου.
    Κατά τα άλλα συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.