Header Ads

Header ADS

Θρασίμια! – Κυνήγι κεφαλών αστυνομικών από αναρχικούς – Έδωσαν στην δημοσιότητα ονόματα & διευθύνσεις


Επιβεβαίωση Πενταπόσταγμα που γράφει εδώ και χρόνια πως διψούν για αίμα αστυνομικού

Λίγες μέρες μετά την επέτειο του άδικου θανάτου του Θάνου Αξαρλιάν, αναρχικοί προχώρησαν σε μια πρωτοφανή κίνηση με δημόσια επικήρυξη αστυνομικών! Συγκεκριμένα η “Οργάνωση Αναρχική Δράση” με μήνυμα “το κυνήγι κεφαλών, έχει αρχίσει…” έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα κα ιτις διευθύνσεις 21 αστυνομικών οργάνων!

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ έχει γράψει επανειλημμένως τα τελευταία χρόνια με πολλές αφορμές πως οι μπαχαλάκηδες και οι ινστρούκτορές τους διψούν για αίμα αστυνομικού! Τώρα επιβεβαιώνεται… (Διαβάστε εδώ και εδώ )

Από τα προ μηνών γεγονότα στην Νέα Σμύρνη με την δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού μέχρι τις επιθέσεις σε σπίτια υψηλόβαθμων της Αστυνομίας είχε διαφανεί η πρόθεση των ομάδων που πλέον επιδιώκουν να αναβαθμιστούν από απλοί μπαχαλάκηδες με γκαζάκια και μολότωφ σε “αντάρτες πόλης”.

Οι αναρχικοί “παίρνουν το νόμο στα χέρια τους” και θα επιβάλλουν τον δικό τους νόμο….στους εκπροσώπους του νόμου!

“Από σήμερα προχωρούμε στην δημόσια επικήρυξη 21 ένστολων μιασμάτων που είναι ύποpτοι για βασανισμούς και κακοποιήσεις, βιασμούς και συγκαλύψεις περιστατικών έμφυλης βίας, διασπορά φόβου και τρομοκρατίας, συλλήψεις, φυλακίσεις και κάθε άλλη νόμιμη δραστηριότητα μέσα από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, που εχθρέυεται τη ζωή, την ελευθερία και τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια της κοινωνικής βάσης” αναφέρει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της.

Προσπαθούν μάλιστα να δικαιολογήσουν την πράξη τους λέγοντας πως “μέσα σε αυτή την προσπάθεια, οφείλουμε να επιστρατεύσουμε κάθε μέσο για να συγκροτήσουμε τις κοινωνικές και ταξικές μας άμυνες(…) Όλη η χυδαιότητα της Δημοκρατίας, βρίσκει σάρκα και οστά στα σώματα ασφαλείας”

Με τσιτάτα του τύπου “ΕΛ.ΑΣ.-Ελλήνων-Βιαστών” αναμασούν την χρόνια καραμέλα, ενώ τα βάζουν και με τον συνδικαλιστή Μπαλάσκα και δεν χάνουν την ευκαιρία να σχολιάσουν και την πρόσφατη επικαιρότητα: “Για τα ένστολα μιάσματα ο δολοφόνος της Καρολάϊν είναι βλάκας (δια στόματος Μπαλάσκα), όχι γιατί αφαίρεσε τη ζωή μιας γυναίκας αλλά γιατί δεν ζύγισε καλύτερα την υπερασπιστική του γραμμή έτσι ώστε να βγεί σε 4-5 χρόνια επικαλούμενος έγκλημα εν βρασμώ ψυχής και να συνεχίσει ατάραχος τη ζωή του. Για τη χρόνια επικαλούμενη πείρα σε αντίστοιχες υποθέσεις στα κεντρικά βασανιστήρια της ΓΑΔΑ, αρκούσε έτσι και αλλιώς ένα πειστικό παραμύθι για να αθωώσει τον Έλληνα συζυγοκτόνο και ένας Γεωργιανός συλληφθέντας που, δε μπορεί, θα ομολογούσε μετά από 4 μέρες βασανιστηρίων ακόμα και έναν φόνο που δεν έχει κάνει. 

Για τα ένστολα μιάσματα το άσυλο της κατοικίας είναι ιερό αγαθό καθώς τηρήθηκε με θρησκευτική ευλάβεια στα Πετράλωνα, καθόλη τη διάρκεια του βιασμού και του βασανισμού 50χρονης εργαζόμενης για 9 ολόκληρες ώρες, μέχρι να έρθει ένταλμα έρευνας με τον βιαστή να έχει όλη τη ζωή μπροστά του για να γίνει καπνός. (…) Και εκεί που όλα μοιάζουν να παίρνουν το δρόμο τους ακόμα ένα περιστατικό προκαλεί σόκ στο πανελλήνιο: ένστολο σκουπίδι κρατούσε σε ομηρία, βίαζε και εξέδιδε για ένα μήνα μια 19χρονη, με τους αδιάφθορους του Εσωτερικών Υποθέσεων να έχουν πλήρη γνώση συγκαλύπτοντας ολόκληρο κύκλωμα μαστρωπίας και προχωρώντας στην πολύωρη κράτηση-ανάκριση του θύματος και όχι στην προφανή και άμεση ιατροφαρμακευτική και ψυχική του περίθαλψη”.

Καταλήγουν κατηγορώντας την Ελληνική Αστυνομία πως “δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια συμμορία μαστροπών, βιαστών, βασανιστών και δολοφόνων που οχυρώνονται πίσω από τη βιτρίνα της νομιμότητας, της τάξης και της ασφάλειας”.

Και για αυτό προχωρούν στην επικήρυξη 21 αστυνομικών που ανήκουν στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης.

“Ενός λεπτού σιγή για κάθε θύμα αστυνομικής βίας, πριν ακολουθήσει η έκρηξη των μηχανισμών στα σπίτια των ένστολων δολοφόνων” καταλήγουν αδιαφορώντας προφανώς για τις οικογένειές τους ή ακόμη και για περαστικούς σαν τον Αξαρλιάν!!! Αυτά άλλωστε για τους τρομοκράτες είναι “παράπλευρες απώλειες”…

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.