Header Ads

Header ADS

Συνάντηση Δημάρχου με τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχε ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης το μεσημέρι της Παρασκευής 11/06/2021, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Σύμβουλο του Δήμου μας κ. Δ. Μπογιατζή.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση του Υπουργού για όλα τα τρέχοντα έργα και δράσεις του Δήμου Κυθήρων και συζητήθηκαν διεξοδικά οι προτάσεις που υπέβαλλε ο Δήμος μας στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων Ευρώ. Επιπλέον συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα της αυτοδιοίκησης και των νησιωτικών Δήμων, ενώ συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση ειδικής εκδήλωσης στα Κύθηρα το Σεπτέμβριο με την παρουσία του κ. Πέτσα αναφορικά με τα Δίκτυα Δήμων και τους Αναπτυξιακούς Οργανισμούς, στην ευελιξία των οποίων βασίζονται η Κυβέρνηση και οι Δήμοι για την ωρίμανση μεγάλων και σημαντικών έργων ενόψει των χρηματοδοτήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και του νέου ΕΣΠΑ.

Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Πέτσα την προσωπική του παρέμβαση για την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου μας για την περαιτέρω ενίσχυση του Π.Κ. Κυθήρων με 4 επιπλέον οχήματα (με το αναγκαίο προσωπικό) για όλη τη θερινή περίοδο καθώς και για την αποστολή πυροσβεστικού οχήματος με προσωπικό στα Αντικύθηρα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.