Header Ads

Header ADS

ΝΕ & ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τις Οργανώσεις Μελών Πειραιά συνεχίζουν τις δράσεις διαμαρτυρίας και ενημέρωσης των πολιτών στις γειτονιές του Πειραιά, ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης ΝΔ –Μητσοτάκη, που καταργεί το 8ωρο και επαναφέρει τον εργασιακό Μεσαίωνα.

Δυναμώνουμε τη φωνή της αλήθειας με όποιο μέσο δεν μπορεί να ελέγξει και να φιμώσει η κυβέρνηση της Δεξιάς, με αντιπροσωπείες των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά, της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π Σ σε μαζικές περιοδείες, διανομή ενημερωτικού υλικού, ανάρτηση πανό, επισκέψεις σε χώρους δουλειάς.
Στις 26-27-28 Μαϊου:
Η ΟΜ 4ου Διαμερίσματος Πειραιά μαζικά περιόδευσε στο κέντρο των Καμινίων του Πειραιά με αφετηρία την πλατεία Λεγάκη.
Η ΟΜ Εργατοϋπαλληλων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά επισκέφθηκε και ενημέρωσε τους εργαζόμενους της λευκοσιδηρουργίας ΕΛΣΑ μοιράζοντας το ενημερωτικό φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που αναφέρεται στην κατάργηση του οκτάωρου και τα ακραία μέτρα κατά της εργασίας του νομοσχεδίου Χατζηδάκη- Μητσοτάκη ΝΔ.
Η ΟΜ Νίκαιας έστησε ενημερωτικά τραπεζάκια συζήτησης με τους πολίτες στις πλατείες Δ. Κουμπάκη και Περιβολάκι Νίκαιας, όπου η προσέλευση του κόσμου έδειξε την ανάγκη να ακουστεί η αλήθεια που η κυβέρνηση κρύβει.
Καλούμε όλους τους προοδευτικούς δημοκράτες πολίτες, για να ενώσουμε δυνάμεις, προκειμένου να υπερασπιστούμε το οκτάωρο, να υπερασπιστούμε τις συλλογικές συμβάσεις, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην καταγραφή και την πληρωμή των υπερωριών, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην κανονικότητα στην εργασία, να υπερασπιστούμε τις ζωές μας.
Όχι στην κατάργηση του 8ωρου
Απαιτούμε δουλειά με δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια.
Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά 30/5/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.