Header Ads

Header ADS

ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ INTERNET.

ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ

INTERNET.
Είναι γεγονός ότι εξ` αιτίας της πανδημίας έχουν αναδειχθεί νέες μορφές εργασίας ώστε να διασφαλίζεται, ως πρωταρχικό αγαθό , η Υγεία των Εργαζομένων. Αυτό επιβεβαίωσε στην ουσία την "από το σπίτι εργασία '' ως ένα γεγονός που πλέον επιτάσσει ένα νέο στρατηγικό σχεδιασμό στην παραγωγή και στην οικονομία.
Αυτή η μορφή παραγωγής έργου δεν αναπτύσσεται πλέον ,μόνο μέσα στα εθνικά σύνορα μιας Χώρας, αλλά διαχέεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Απαραίτητη προϋπόθεση ,πάντα η διασφάλιση των συνθηκών της ασφαλούς παραμονής και της ανεμπόδιστης και ποιοτικής προσφοράς έργου. Η αναζήτηση χωρών που δίνουν τέτοιες δυνατότητες ,με ικανοποιητική υποδομή και σύγχρονα δίκτυα επικοινωνίας και πληροφορικής που θα μπορούν να υποστηρίξουν επαρκώς την εξ` αποστάσεως παραγωγή έργου, είναι πλέον γεγονός .

Η Ελλάδα με ικανοποιητική διαχείριση της Υγειονομικής κρίσης, την πολύ υψηλού επιπέδου τεχνολογική της ανάπτυξη και τις ασυναγώνιστες κλιματολογικές της συνθήκες, απετέλεσε εξ αρχής τον προνομιούχο προορισμό για πολλούς νέους -επιστημονικού επιπέδου-'' μετανάστες'' κυρίως από την Ευρώπη. Η πρώτη σκέψη τους για ποιοτική διαμονή ήταν η νησιωτική Ελλάδα , μέρη που είχαν επισκεφθεί σε περιόδους διακοπών ή είχαν επαρκείς πληροφορίες για μια τόσο σοβαρή απόφαση. Αυτή η μετακίνηση που αναπτύσσεται πλέον με γοργό ρυθμό δημιουργεί νέα δεδομένα για τις αξίες οικοπέδων ,σπιτιών ακόμη και τουριστικών προορισμών. Όλα αυτά είναι καλά και προσοδοφόρα υπό μία προϋπόθεση , να τηρούνται όλες εκείνες οι αναγκαίες συνθήκες που διασφαλίζουν την ασφαλή και ανεμπόδιστη παραγωγή του έργου. Ίσως πολλοί από εμάς να έχουν ήδη κάποιον υπόψη τους. Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα λέω όλα αυτά ...Σκεφτόμουνα προχθές και εχθές δυο φίλους μου επιστήμονες που μένουν πλέον στο Διακόφτι και δουλεύουν από το σπίτι ... Δεν τούς άκουσα ....καλά όταν για δύο σχεδόν ημέρες ήταν χωρίς τηλέφωνο και INTERNET...o ένας μάλιστα είχε προθεσμία παράδοσης.. Και λέω εγώ τώρα ..μήπως πρέπει να σοβαρευτούμε και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις παθογένειες που μας ταλαιπωρούν τόσα χρόνια ?????
Γιατί κάποτε οι ευκαιρίες και οι ευνοϊκές συνθήκες θα τελειώσουν ....
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.