Header Ads

Header ADS

Κυριακή Καρατζή-Βραϊμάκη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας:Προς αποκατάσταση της αλήθειας .




Η
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ κα Κυριακή Καρατζη-Βραϊμάκη:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας στα Μέσα μας Ραδιόφωνο-Ιστοσελίδα ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ


Αποκαλυπτικό έγγραφο του Α.Τ Νεαπόλεως.

Η αλαζονεία και η έπαρση της Δημοτικής Αρχής είναι μεταδοτική από τον επικεφαλής της, στους κατά καιρούς συνεργάτεςτου.
Όμως το ψέμα και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια.
Γιατί αντί να παραδεχτούν την ανικανότητα τους, ως Δημοτική Αρχή, να ρυθμίσουν εγκαίρως το θέμα της διακοπής κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες στη παραλία της Νεάπολης, την καλοκαιρινή περίοδο, η αρμόδια αντιδήμαρχος του κ.Τριχείλη, η
κ. Σοφία Δουμάνη προσπάθησε να με σπιλώσει και να με συκοφαντήσει λέγοντας και γράφοντας στο διαδίκτυο, ότι δήθεν έκανα καταγγελία στην Αστυνομία και έτσι, άκουσον άκουσον δεν μπορούσε να κλείσει ο παραλιακός δρόμος τα βράδια, προβαίνοντας σε μια άθλια παραπληροφόρηση τους Νεαπολίτες εναντίον μου.

Επειδή το θέμα αποτελεί για μένα ζήτημα ηθικής τάξης και επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, απέστειλα γραπτή επιστολή στο ΑΤ Νεαπόλεως, ζητώντας σαφείς απαντήσεις.

Διαβάστε την επιστολή αίτηση μου προς το Α.Τ στις 13/7/2024 .


Η απάντηση του Α.Τ Νεαπόλεως στις 17/7/2024 αποτελεί κόλαφο για τη Δημοτική Αρχή Μονεμβασίας ,αφού με την απάντηση του ο Διοικητής ξεκαθαρίζει υπεύθυνα ως δημόσια αρχή ότι, ο Δήμος δεν φρόντισε εγκαίρως ως όφειλε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να συνεχιστεί μια ενέργεια που υλοποιείται πολλά πολλά χρόνια τα καλοκαίρια, για να βγαίνουν βραδινή βόλτα οι συμπατριώτες μας στη παραλία και να δουλεύουν οι επιχειρήσεις.

Και φυσικά ο Διοικητής ρητά αναφέρει στο απαντητικό έγγραφο του προς εμένα, οτι ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ δεν έγινε από τη πλευρά μου, όπως ψευδώς ανέφερε κατ' επανάληψη η αρμόδια αντιδήμαρχος προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκεια του Δήμου , με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των συμπατριωτών μας.

Η προβοκάτσια της κας Δουμάνη αποκαλύφθηκε.
Διαβάστε την απάντηση του Διοικητή του Α.Τ Νεαπολεως για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Μετά τα παραπάνω ο κ. Δήμαρχος Μονεμβασίας οφείλει εκτός από το να τρέχει όπως μαθαίνουμε να βγάλει άρον άρον τις απαραίτητες εγκρίσεις κατακαλόκαιρα, οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις ενέργειες της ορισθείσας από αυτόν αντιδημάρχου Βοιών και την αναστάτωση που επέφερε στη τοπική μας κοινωνία.

Γιατί κανένας αντιδήμαρχος δεν κάνει του κεφαλιού του αν δεν έχει την κάλυψη του επικεφαλής του, υλοποιώντας μάλιστα κατά γράμμα τη πολιτική του.

Η ίδια δε, αν έχει την στοιχειώδη ευθιξία λόγω και της ιδεολογικής συγκρότησης που επικαλείται ότι διαθέτει, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει είναι να υποβάλλει την παραίτηση της από Αντιδήμαρχος Βοιών.

Τα Βάτικα αγαπητοί Βατικιώτες βιώνουν τις συνέπειες της επανεκλογής Τριχείλη.Η εναλλαγή αντιδημάρχων δεν λύνει τα προβλήματα, ούτε δίνει άλλοθι σε όσους συμπορεύτηκαν μαζί του για τρεις συνεχόμενες θητείες να γίνονται όψιμοι υπερασπιστές του τόπου.

Γι'αυτό εμείς τονίζαμε ότι χρειάζεται αλλαγή του Καπετάνιου στόν Δημο Μονεμβασίας και όχι του πληρώματος.

Ο τόπος για να πάει μπροστά θέλει δουλειά και σεβασμό και όχι αλαζονεία και διχασμό!!!



____________________________________________________________________________________________
Διαβάστε εδώ της αναρτήσεις της Αντιδημάρχου Μονεμβασίας κας Σοφίας Δουμάνη:









Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.